23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Den senaste innovationen inom riktade blixtljus, "Diamanten", finns nu tillgänglig hos HBA

Diamanten är ett extremt kompakt varningsljus som erbjuder enastående prestanda trots sin minimalistiska storlek. Blixtljuset levereras i 4-pack och varje ljusmodul är utrustad med en ljusstark diod.

Kraftfullt blixtljus i kompakt format
Diamanten är ett extremt litet varningsljus som erbjuder enastående prestanda. Det nyligen lanserade varningsljuset imponerar med sin oerhört kompakta design. Med en diameter på endast 22 mm och en höjd på endast 7 mm, sätter Diamanten en ny standard för riktade blixtljus. Dessutom erbjuder Diamanten enastående prestanda och synlighet, vilket gör den till en perfekt lösning för fordon i behov av ett diskret men kraftfullt varningsljus. 

Enkel och bekväm installation
Diamanten levereras i 4-pack och varje ljusmodul är utrustad med en ljusstark diod, vilket ger en utmärkt varningseffekt. Varningsljuset monteras med dubbelhäftande, 3M adhesiv med god vidhäftningsförmåga. Tejpmonteringen gör installationen enkel och bekväm för användaren.

En av de många fördelarna med Diamanten är dess förmåga att synkronisera flera blixtljus, vilket möjliggör anpassning av varningsljusmönster utifrån användningsområde. Dessutom är varningsljuset E-godkänt enligt ECE R65 klass 1/XA1, vilket garanterar överlägsen kvalitet och säkerhet. Diamaneten har 50 cm utgående kabel med öppna ändar.

Synkronisera mot fordonets blinkers
För att ytterligare förbättra fordonets funktionalitet kan blixtljuset enkelt anslutas till blinkers och diskret monteras, exempelvis i runda extraljus eller backspeglar. När fordonets blinkers aktiveras, övergår blixtljuset till att fungera i harmoni med den inbyggda blinkersfunktionen. Denna intelligenta funktion möjliggör en sömlös övergång mellan varningsljusmönstret och blinkersfunktionen, vilket optimerar både säkerhet och synlighet på vägen.

Diamanten erbjuder en innovativ varningsljuslösning som kombinerar kompakt design, ljusstyrka och användarvänlighet för att uppfylla de högt ställda krav och behov som finns på marknaden.

Läs mer om Diamanten på HBAs hemsida >>

HBA Fordonsteknik AB
Fågelviksvägen 18-20
145 53 Norsborg
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5563218832

Kontaktperson

JB

Sänd till en kollega

0.047