23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Panasonic laddar för att spela en avgörande roll under olympiska och paralympiska spelen

Som global olympisk partner i Audio/TV/Video-utrustningskategorin kommer Panasonic att bidra till effektiv och hållbar evenemangsdrift vid spelen i Paris 2024.

Panasonic Connect Co., Ltd. kommer att leverera det allra senaste inom AV-lösningar, inklusive professionell broadcast-produktionsutrustning och laserprojektionssystem till de olympiska spelen som hålls i Frankrike från 26 juli till 12 augusti, samt de paralympiska spelen som planeras att hållas från 28 augusti till 8 september. Som global olympisk partner, global paralympisk partner och chartermedlem i det Olympiska partner-programmet kommer Panasonic att ha ett nära samarbete med Internationella olympiska kommittén (IOK), Paris organisationskommitté för de olympiska spelen samt Olympic Broadcasting Services (OBS) för att ge starkt stöd till driften av evenemanget.

I linje med målet att göra Paris 2024 till ett allt mer hållbart evenemang erbjuder Panasonic innovativa lösningar på branschens rådande brist på arbetskraft och utmaningarna med sofistikerat visuellt innehåll. Panasonics IT/IP-plattform KAIROS kommer att leverera videoinnehåll till stora LED-skärmar på nästan alla tävlingsplatser (sammanlagt 26 stycken), vilket förenklar komplexa arbetsflöden och effektiviserar verksamheten genom att producera innehåll för upp till tre arenor via en enda KAIROS Core-enhet. Dessutom kommer fjärrkameror att installeras i alla 29 pressrum. Genom att samla simultantolkningen i det stora presscentret kan översättningstjänster utföras från andra platser, vilket minskar behovet av resor. Dessa lösningar kommer att öka den operativa effektiviteten genom att förbättra hårdvaru- och mjukvaruaspekter från tidigare evenemang.

Panasonic planerar att installera 130 laserprojektorer vid de olympiska och paralympiska spelen, vilket är den största projektorplaceringen någonsin på tävlingsarenor.  Bland dem finns världens minsta och lättaste projektor[1], som har en 40 % mindre volym[2] än tidigare modeller. Panasonics arbetsbesparande projektionsteknik minskar resursallokeringen för transport, lagring och installation, vilket bidrar till att minska evenemangets koldioxidavtryck. Dessutom kommer Panasonics nyligen lanserade Remotely Managed Service att göra det möjligt för operatörer att hantera och övervaka det storskaliga systemet med flera projektioner via molnet och ta itu med potentiella bildfel som orsakas av vibrationer och andra faktorer utan att vara fysiskt närvarande. Tillsammans kommer dessa innovationer att bidra till evenemangets strävan efter hållbarhet.

Panasonic har tillhandahållit AV-utrustning och tjänster till de olympiska och paralympiska spelen i över 30 år, med början i de olympiska spelen i Barcelona 1992. I oktober 2014 skrev Panasonic historia och blev det första japanska företaget som blev en global paralympisk partner till Internationella paralympiska kommittén, och bidrar därigenom till fred och utveckling i det internationella samfundet, samt främjandet och populariseringen av parasport.

Med visionen "Sharing the Passion" hjälper Panasonic genom sina sponsringsaktiviteter till att förmedla dramatiken, spänningen och känslorna i elitidrottstävlingar till människor över hela världen. Panasonic stöder helhjärtat de paralympiska spelens mål att främja ett inkluderande samhälle för personer med funktionsnedsättning genom att lyfta fram parasporten. Vi fortsätter vara dedikerade till att skapa produkter och tjänster som är anpassade för alla, inklusive äldre och personer med funktionsnedsättning.

digitalPR
Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark

Sänd till en kollega

0.031