23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Kia Motors Sweden AB och Total Sweden AB ingår i nytt lokalt avtal

| Medlemsnyhet | Företag Total Sweden AB

Kia Motors Corporation och Total Lubrifiants har förlängt sitt globala samarbetsavtal och har på lokal nivå signerat nytt avtal i Sverige. Total fortsätter som Kia Motors Corporation prioriterade leverantör av smörjmedel de kommande fem åren.

Total kommer vara det rekommenderade märket på smörjmedel till bilar inom Kias servicenätverk globalt. Avtalsförlängningen innehåller även en överenskommelse om att Total ges möjligheten att bli leverantör inom det Kia-auktoriserade servicenätverket i Sverige, sammanlagt 104 serviceverkstäder. Det globala nätverket består av fler än 5 500 återförsäljare i 180 länder.

Ett fördelaktigt samarbete med stor potential

Kia-återförsäljare får tillgång till högkvalitativa Total Quartz motoroljor. Oljorna är speciellt framtagna för att optimera motorernas prestanda och pålitlighet, samtidigt som de ger bränsleekonomiska fördelar för Kia-ägaren.
Kia Motors Sweden AB och Total Sweden AB kan med samarbetsavtalet dra fördel av varandras styrkor och erfarenheter, och fortsätta växa på marknaden genom att erbjuda högkvalitativa produkter och tjänster.

Två nöjda parter

– Vi är väldigt glada över att ha uppgjort ett lokalt avtal i Sverige samt förlängningen av vårt globala samarbete med Kia Motors Corporation, säger Franck Maurin, VD Total Nordic. Det förnyade samarbetsavtalet med Kia vittnar om Totals starka intresse att över lång tid utvecklas och växa tillsammans med Kia Motors. Totals marknadsföringsexpertis och Kias resurser på servicemarknaden säkerställer att vi även framöver kan leverera innovativa smörjmedel till återförsäljare och därmed kunderna.

– Total är ett starkt varumärke som levererar högkvalitativa smörjmedel och blir en viktig samarbetspartner för oss i Sverige, säger Peter Himmer, VD Kia Motors Sweden AB . Det känns mycket bra att kunna erbjuda vårt servicenätverk en stark samarbetspartner med högkvalitativa produkter till alla som kör Kia.

Steve Yoon, Vice President Overseas Service Division Kia Motors Corporation:
– Under de senaste fem åren har Total visat att man är starkt globalt representerat, har en betydelsefull marknadsföringskapacitet, samt att man också har mött behoven hos vårt servicenätverk genom att erbjuda högkvalitativ smörjmedelsteknologi. Total kommer att vara en viktig samarbetspartner som kommer tillföra mycket till vår globala servicemarknadsstrategi, med målet att öka nöjdheten hos både Kias kunder och återförsäljare.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Total Sweden AB

Box 50326
202 13 Malmö
Sverige
Total Sweden AB

Sänd till en kollega

0.063