23948sdkhjf

Huddig befäster sin närvaro i Norge – utökar med fem nya servicelämnare

Huddig stärker sin position på den norska marknaden genom att växa med fem nya servicelämnare.

Huddig uppger att i ljuset av ett uppåtgående i försäljningen av HUDDIG-maskiner i Norge, breddar företaget sitt servicenätverk för att tillgodose behoven hos den växande kundbasen. Idag rullar cirka hundra av deras maskiner på norska arbetsplatser.

För att bemöta denna tillväxt, har Huddig enligt egen utsago genomfört ett omfattande utbildningsprogram i samarbete med den auktoriserade återförsäljaren Bamble Mekaniska AS. Utbildningen, som ägde rum under slutet av maj 2023, var avsedd för de nya servicelämnarna och genomfördes av ett flertal representanter från Huddigs eftermarknadsteam.

Enligt Huddig var utbildningen omfattande och involverade en blandning av teoretiska och praktiska moment. Deltagarna i programmet kommer nu att arbeta som servicetekniker för Huddig-maskiner på olika platser, från MoiRana i norra Norge till Bergen i västra delen av landet.

Morgan Sannes, ägare och vd för Bamble mekaniska, kommenterade expansionen och uttryckte vikten av ett robust servicenätverk för att främja fortsatt tillväxt.

– Antalet maskiner i Norge ökar stadigt. Duktiga servicetekniker är nödvändiga för fortsatt tillväxt. Hög kvalitet på service och support är viktiga framgångsfaktorer och jag är väldigt glad att kunna välkomna våra nya servicelämnare till teamet.

Mara Thurin, Huddigs eftermarknadschef, framhöll likaså betydelsen av kompetent servicepersonal och välkomnade de nya servicelämnarna till Huddig-familjen. Hon uttrycker en stark tro på framtiden.

– Erfarna servicetekniker är en viktig nyckel till framgång. Dessa mekaniker har redan olika lång erfarenhet inom arbete med entreprenad och hydraulik och nu ökar de sina kunskaper med specialutbildning för HUDDIG-maskiner och utrustning. Vi är glada över att utöka vårt nätverk av skickliga servicetekniker i Norge.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079