23948sdkhjf

MASKINMÄSSAN: Steelwrist känner sig som hemma

Steelwrist fortsätter sin intensiva säsong på hemmaplan, företaget har aldrig haft så mycket nytt att visa och räknar med en fullpackad monter på Solvalla.

Den svenska tiltrotatortillverkaren ser fram emot Svenska Maskinmässan.

– Det är en viktig mässa för oss, särskilt i år, vi har aldrig haft så mycket nytt att visa, säger Toni Ylitalo, landschef för Sverige, Finland och Baltikum.

Våren har varit hektisk för företaget, i mars gjorde Steelwrist sin största produktlansering någonsin och det kommer förstås att märkas på Solvalla.

– Det har varit ett lanseringsår utan dess like, säger Tony Ylitalo.

I mars presenterade man bland annat den första modellen i företagets nya tiltrotorserie, XTR20 med inbyggt smörjsystem, utvecklad tiltgeometri, stålgjutna komponenter och smörjfria trestegstätade lager.

Man lanserade också nya kompaktorer, nya multigripar och nya sorteringsgripar.

Allt detta ska mässbesökarna få veta allt om på Solvalla, Steelwrist kommer dessutom att visa upp sina produkter på flera olika grävmaskinsmärken, det blir demoshow och företaget slår också upp ett HR-tält.

– Vi växer mycket just nu och är hela tiden på jakt efter nya talanger, kommenterar Toni Ylitalo.

Han konstaterar att just den här mässan är lite extra speciell, Steelwrist har sin fabrik i Rosersberg och personal från i princip alla avdelningar kommer att jobba i montern.

– Det är extra kul att få ställa ut på vår ”hemmabana”, besökarna kommer att kunna träffa många Steelwristpersoner och det ser vi verkligen fram emot!

Steelwrist ställer ut i monter N:22.

Artikeln är en del av vårt tema om Svenska Maskinmässan 2024.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078