23948sdkhjf

Scania gör rekordaffär

Största europeiska leveransavtalet har tecknats.
Det är det brittiska transportbolaget Eddie Stobart Limited och samhörande bolag, inklusive A.W Jenkinson Forestry Products, som har beställt drygt 2 000 lastbilar av Scania

– Scania har länge varit dominerande i vår flotta och vi är givetvis mycket nöjda med att ännu en gång välja detta märke, säger William Stobart, ordförande för Eddie Stobart Limited, i ett pressmeddelande.

Detta är fjärde tillfället sedan 2010 som Eddie Stobart Limited och samhörande bolag lägger stora beställningar hos Scania. Under både 2010 och 2012 beställdes 1 000 lastbilar, och 2014 ytterligare 1 500.

– Vi gläds självfallet över utvecklingen av detta långvariga samarbete och att vår relation med bolagen nu stärks ytterligare, säger Claes Jacobsson, vd för Scania (Great Britain) Limitied.

Lastbilarna ska levereras under en tvåårsperiod med början i mars 2016. Ett stort antal enheter inom Scanias brittiska försäljnings- och serviceorganisation kommer att svara för leveranserna samt service och underhåll av bilarna.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078