23948sdkhjf

Rototilts vd prisad

Anders Jonsson, vd på Rototilt, har utsetts till Årets företagare i Västerbotten.

Företagarna skriver i ett pressmeddelande att den prestigefyllda utmärkelsen Årets Företagare i Västerbotten delats ut till Anders Jonsson på Rototilt Group AB i Vindeln.

Motiveringen lyder som följer: ”Årets företagare 2019 är en entreprenör med vinnarinstinkt som driver ett företag med ständig tillväxt. Genom att kombinera produkter i världsklass med mod och affärsmässighet får både den lokala orten och regionen ett mycket starkt varumärke på världsmarknaden. Årets vinnare tar stort ansvar för lokal, regional och nationell utveckling. Med ett modernt ledarskap och innovation driver årets vinnare företaget mot nya höjder.”

Anders Jonsson förärades ett diplom och en statyett, han får också pallra sig till Stockholm den 11 oktober, för att se om det är han eller någon annan regionvinnare som tar hem den stora finalen.

Det blev en minst sagt vinglig start, entusiasmen fanns men det var si och så med kompetensen, vi prövade oss fram.”  Anders Jonsson har tidigare berättat om hur Rototilt (före detta Indexator), som i dag säljer tiltrotatorer över hela världen, föddes. Läs mer om det här.

Här finns lite mer läsning om Vindelnföretagen som hamnade på världskartan.

Kommentera en artikel

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.172