23948sdkhjf

Klara, färdiga gå – årets första topplista!

Nytt år och nya nyheter! I veckan har ni kollat lite extra till exempel på förvärv och värvningar. I topp hittar vi till exempel Swecon, Infranord, Norrvidinge och Söderberg & Haak. Men vad klickades allra mest på entreprenad.com? Svaret finns här!

Nya affärer. Elia Express i Halmstad blev Norrvidinges femte förvärv under föregående verksamhetsår och innebär förväntningar om att koncernen i år kommer att passera miljardstrecket med avseende på omsättning. Läs mer här!

Full fart. Swecon har drygt 20 spännande år bakom sig, inför framtiden ligger fokus bland annat på kompetens och tillgång till kvalificerade medarbetare – inte minst kvinnor som viktiga framtida utmaningar. Läs mer här!

Säger upp folk. 51 personer varslas av Infranord som hoppas att den personalminskningen tillsammans med bland annat ökad extern uthyrning av järnvägsmaskiner och förstärkt koncernledning ska förbättra lönsamheten i företaget. Läs mer här!

Dystra siffror. Byggbranschen dominerar även 2019 UC:s sammanställning av de företag som gått i konkurs under året. Av totalt 6 687 konkursade företag fanns 1 190 inom byggnäringarna, vilket innebär en ökning med två procent jämfört med föregående år. Läs mer här!

Veteran på plats. Komatsu och Bomag ska få ett uppsving i en av landets allra hetaste regioner – det hoppas i alla fall Söderberg & Haak som plockat in en riktigt erfaren säljare. Läs mer här!

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.079