23948sdkhjf

Veckans maffigaste lista

Ett spektakulärt rivningsprojekt med ett helt gäng effektiva grävmaskiner, ett sprillans färskt snabbkopplingssystem och en utstuderat läcker hjulgrävare står ut på veckans lista. Men vad klickades mest? Svaret finns här!

Black beauty. Andreas Karlssons svarta hjulgrävare lyser upp i vintermörkret – han har låtit kreativiteten flöda och blandar friskt sånt som är smart med sånt som är roligt. – Alltid retar det nån! Läs mer här!

Nattens brottning. Månader av planering innebar att varje kvart var noggrant inrutad – och så strular ett redskap. En defekt hammare fick pulsen att rusa innan förarna lyssnade sig fram till lösningen. Läs mer här

Tjuvarnas favoriter. Volvo dominerar stort bland de entreprenadmaskiner som efterlysts under 2019 i Sverige, enligt den statistik som just presenterats av Larmtjänst. Närmast därefter följer Avant och Caterpillar. Läs mer här!

Rototilt rycker fram. Rototilt har tagit fram ett nytt snabbfästessystem – Rototilt Quick Change beskrivs som företagets ”största utvecklingsprojekt någonsin”. Läs mer här!

Kostsamt för Kristianstad. Upphandlingen av en tillbyggnad till ett reningsverk kan bli dyrbar för Kristianstads kommun som, enligt Konkurrensverket, tecknade avtal med entreprenören utan att konkurrensutsätta uppdraget. Läs mer här!

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.177