23948sdkhjf

Scantruck öppnar i Kungälv

Det blev en lyckad kombination för Scantruck och Söderberg & Haak när de bestämde sig för att dela lokaler i Rosersberg norr om Stockholm. Konceptet upprepar sig i Kungälv där Scantruck sedan 4 maj har all nyanställd personal på plats i nya lokaler som hyrs av Söderberg & Haak.

Scantruck, som bland annat representerar Manitou i Sverige, är fyllt av tillförsikt inför framtiden (läs mer här). Företaget låter sig inte hindras av oron kring covid-19-pandemin utan har nyanställt såväl säljare som mekaniker för att kunna öppna en västsvensk fiial i Kungälv.

Göteborg är en viktig marknad där vi ser en stor tillväxtpotential. Scantruck är nu väl etablerade i Stockholm och nu ska vi se till att det blir lika bra i Göteborg, säger Anker Lemvig, företagets business manager i Sverige.

Nu satsar vi på Göteborg och Västsverige! Vi har beslutat oss för att genomföra alla förstärkningar i egen regi och hyr in oss hos Söderberg & Haak i Kungälv med både kontor, verkstad, uppställningsplats samt inte mindre än tre nya mekaniker med tillhörande servicebussar, säger Anker Lemvig.

Ett par maskiner finns redan på plats vid anläggningen i Kungälv, och tanken är att det ganska snart ska finnas ett tiotal maskiner.

Det ska vara enkelt för våra kunder att komma och titta på våra olika modeller så vi tycker det är viktigt att våra säljare kan erbjuda provkörningar och visningar utan att spekulanterna ska behöva resa allt för långt. Maskinerna blir även en lokal resurs i vårt program ”rent to rent” som är en service där vi erbjuder uthyresmaskiner till uthyrningsbolagen. Tidigare fick vi ofta flytta maskiner allt för långt för att serva uthyrningsbolagen i Västsverige. Nu kan vi erbjuda ett bra modellprogram utan långa transporter, vilket kommer att spara både tid och pengar för våra kunder, sägerAnker Lemvig.

Etableringen i Kungälv inrymmer ett kontor för säljaren Bo Bergqvist samt de tre mekanikerna Per-Olof ”P-O” Eriksson, Fredrik Wallentin och Valter Lundgren som började redan i april. Därutöver finns såväl verkstad som uppställningsplats för maskiner och plats för provkörning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078