23948sdkhjf

Buller och bång – en riktig panglista!

På veckans topplista fins allt från digitala tvillingar till rejäla genombrott och försiktigt hoppfulla mässarrangörer. Men vad klickades mest? Svaret finns här!

1: Längtar till hösten. Svenska Maskinmässan håller fast vid planen om en oktobermässa och noterar till och med ett ökat intresse för evenemanget Läs mer här!

2: Pangdag! Det blev en rejäl knall när den första sprängningen genomfördes i ett av Stockholms största infrastrukturprojekt – den 1,4 mil långa avloppstunnel som ska gå mellan Bromma och Sicklaanläggningen under Hammarbybacken. Läs mer här!

3: Arbete pågår. Kan en datadriven arbetsplats öka effektiviteten och minska utsläppen? Ett nytt projekt letar svaren. Läs mer här!

4: Stor blir större. Altor går in som majoritetsägare i Eleda Infra Services Group. Samtidigt konsolideras anläggningsbranschen ytterligare i och med att Eleda breddar verksamheten med hjälp av två förvärv.  Läs mer här!

5: Anläggningsfabriker. Kan digitala tvillingar och virtuella fabriker – med berg i ena änden och färdig väg i den andra – få fart på produktiviteten i anläggningsbranschen? Läs mer här!

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.11