23948sdkhjf

Stora starka listan – vem ligger i topp?

Det är svenskt så det skriker på veckans lista! Och stort! Och lite argt också kanske. Vi hittar både en osannolikt stor investering, en lysande affär, en riktigt het grävmaskinsnyhet och så de där konkurrenterna som INTE är överens. Men, vad klickades mest? Svaret finns här!

Foto: Volvo CE

1: Viktigt för Volvo. En prototyp på 14 ton drog till sig helt klart mest läsare i veckan – Volvos första ledrivna grävmaskin i det medelstora segmenetet.  Läs mer här!

Foto: Engcon

2: Nej tack. Engcon vill inte vara med och leka när Rototilt och Steelwrist bjuder in. Läs mer här!

Foto: Rototilt

3: Bra eller dåligt? Åsikterna går verkligen isär när det gäller en öppen standard för snabbfästen, det såg vi redan förra veckan, då Åke Sonerud på Oilquick författade ett öppet brev som drog till sig många läsare.

Denna vecka är det repliken på detta brev, signerad Stefan Stockhaus (Steelwrist) och Anders Jonsson (Rototilt) som lästs rejält. Läs det ursprungliga förslaget här, det öppna brevet här, och repliken här.

Foto: Pressbild

4: Lysande affärer. Tyri kammade hem ett riktigt stort kontrakt och spår en ljus framtid.  Läs mer här!

Foto: LKAB

5: Riktigt stora pengar. Hejdå järnpellets, välkommen järnsvamp. Det händer grejer på LKAB som satsar 400 miljarder kronor på att ställa om produktionen. Läs mer här!

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

1.649