23948sdkhjf

Trejons nya återförsäljare

Trejon har skaffat sig två nya återförsäljare i Skåne – Maskingruppen i Staffanstorp och Ystad Traktor & Maskin i Ystad.

– Vårt nät av återförsäljare är extremt viktiga för oss eftersom de är vår länk till slutanvändarna, både vad det gäller försäljning men också service. Vi är väldigt nöjda med att kunna presentera dessa nya samarbeten med två så starka och bra partners, säger Johan Schols, försäljnings- och marknadschef på Trejon, i ett pressmeddelande.

Enligt Trejon har Ystad Traktor & Maskin bra täckning av södra och sydöstra delen av Skåne. 

–   Vi ser Trejon som en stark och god samarbetspartner med rätt produkter för att bredda vårt utbud. Genom detta samarbete kommer vi att kunna erbjuda fler och mer anpassade produkter till både våra spannmåls-, djur-, skog- samt park-kunder, säger Anders Bramsvik, vd Ystad Traktor & Maskin, som äger företaget som grundades 2015.

Maskingruppen i Staffanstorp anses ha en stark position i sydvästra regionen, tanken är att de ska länka ihop med Maskingruppen i norr samt Ystad Traktor & Maskin i öster.

Maskingruppen, som startades 1993, drivs idag av Sven Bengtsson och Mikael Nilsson.

– Vi har många kollegor som jobbar tillsammans med Trejon sedan tidigare, och eftersom produkterna passar bra in i vårt sortiment kändes detta samarbete bra. Dessutom har vår nya säljare Robert Larsson tidigare erfarenhet av produkterna, vilket gör att uppstartsfasen kommer bli både enkel och smidig, säger Sven Bengtsson, vd på Maskingruppen, i pressmeddelandet.

Enligt Trejon innebär de nya samarbetena också att samarbetet med  Agro Maskiner i Skåne avslutas.

Trejon har funnits i över 40 år och säljer produkter för både entreprenad, skogsbruk och lantbruk.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.14