23948sdkhjf

Ramudden tar över snabbväxande TA-företag

Ramudden berättar i ett pressmeddelande att man stärker sin närvaro i Stockholm genom att köpa 100 procent av aktierna i Westers Group TA.

Westers Group TA AB föddes ur Westers Mark & Transport AB som startades 2012.

Företaget arbetar med tjänster inom trafikanordningar, entreprenad, maskin och transport men de senaste åren har fokuset på just TA ökat.

Enligt pressmeddelandet är Westers Group Stockholmsregionens snabbaste växande TA-bolag, med elva anställda på depån i Tumba och en omsättning på över 40 miljoner kronor.

Vi ser fram emot att vara en del av Ramudden och vår gemensamma tillväxtresa framåt. Våra värderingar är väldigt lika Ramuddens med stort fokus på entreprenörskap, tillväxt och nya produkter för att bidra till säkrare, hållbara och mer effektiva arbetsplatser säger Klaus Wester, grundare och vd på Westers Group TA, i pressmeddelandet.

Westers Group TA har gjort en imponerade tillväxtresa. Klaus och hans team har stor erfarenhet och kunskap och vi kompletterar varandra perfekt i regionen. Vi ser väldigt mycket fram emot att jobba tillsammans framöver, säger Peter Hansson, Regionchef Stockholm, i samma pressmeddelande.

Klaus är mycket entreprenöriell och likt Ramudden har även Westers stort fokus på att hela tiden utveckla och introducera nya lösningar för att möta kundens behov och bidra till säkrare arbetsplatser. Vi välkomnar Westers-teamet till oss, säger Hans-Olov Blom, koncern-vd och grundare av Ramudden, i pressmeddelandet.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.11