23948sdkhjf

Hyvlar vilken lista!

Klaravik, Svenska Maskinmässan, Swecon, Zeppelin, Maskino, Söderberg & Haak, Wirtgen Group … Det är FULLT på veckans lista! Men vad klickades allra mest under veckan som gick? Svaret finns här!

1: BILDEXTRA! Fastnade du på bild på Svenska Maskinmässan? Lite regn rör inte entreprenadbranschen i ryggen. Inte mycket regn heller visar det sig när Svenska Maskinmässan drog igång. Läs mer här!

Foto: Ulrika Andersson

2: John Deere har landat i Entreprenadsverige. För första gången någonsin stod det en väghyvel i Wirtgens monter på Svenska Maskinmässan, en John Deere 672 gp. Läs mer här!

Foto: Ulrika Andersson

3: För första gången – en Komatsuhyvel. Söderberg & Haak tog med sig något vi inte fått se tidigare i deras utbud – en väghyvel. Läs mer här!

Foto: Ulrika Andersson

4: Klaravik växlar upp – blir del av auktionskoncern. Klaravik AB går ihop med TB Auctions, med målet att växa i Europa. Läs mer här!

Foto: Pressbild

 5: Egentillverkat det nya stora hos Zeppelin. En ny kompakt hjulgrävare i eget namn och att de täcker allt från ax till limpa genom maskinköp, service och finansiering var något Zeppelin ville lyfta fram på mässan. Till det var två nya hjullastare från Caterpillar och en efterlängtad tävling något som drog besökare. Läs mer här!

Foto: Johan Järup

6: Grävaren som ska omvända maskinförarna. Maskino visade upp sin två år gamla grävare KX060-5 som enligt filialchefen Tobias Nilsson fått ett varmt mottagande. Han tror att till och med kan omvända maskinförare som är trogna andra märken. Läs mer här!

Foto: Johan Järup

7: Stor effektökning för varje ny generation eldrivet. Eldrivna entreprenadmaskiner är betydligt dyrare i dag jämfört med de som har förbränningsmotor. Samtidigt blir batterierna allt mer effektiva för varje ny generation och de användare som Leveranstidningen Entreprenad pratat med är övertygade om att de är framtiden. Läs mer här!

Foto: Johan Järup

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Eldrivet på återvinningen
Bättre ljus direkt från fabrik
Plattform för klimatneutralt byggande nu igång
Lasta servicebilen rätt
Friska tag på veckans lista!
Gemensam standard prisades på rivningsmässan
Andra Nordiska Medier
Framtidens Bygg
NTT Woodnet
Transportnet

Sänd till en kollega

0.125