23948sdkhjf

Utställaren lovar stora nyheter på Load Up North

25 till 27 augusti är det dags för ytterligare en ny mässa. Denna gång är det Load Up North som sker på Boden Arena i Norrbotten. En av utställarna, Swecon, utlovar i ett pressmeddelande stora nyheter till besökarna.

Hos dem kommer man kunna få prova på att ratta hjulgrävaren Volvo EWR130E som är utrustad med det nya grävsystemet Dig Assist. Volvos nya bandgrävare, EC530E, på 50 ton är en annan maskin man kan prova. Till det säger Swecon att de har med sig Volvos sortiment av eldrivna kompaktmaskiner.

Det är inte bara maskiner Swecon tar med. Bland annat kommer de demonstrera den digitala tjänsten Connected Map och kundportalen mySwecon. Den som är intresserad av elmaskiner ska också kunna prata med Swecons specialister i hur man använder klimatpremien för att enklare ställa om till eldrift.  

– Swecon och Volvo CE jobbar hela tiden med att utveckla erbjudandet mot kunden med lokal närvaro, lönsamma produkter och relevanta digitala tjänster. Vi verkar i en bransch och i en omvärld i snabb förändring och vi tar oss an den utmaningen med ambitionen att leverera framtidens lösningar redan idag, säger Hans Olofsson, försäljningschef region norr på Swecon, i en kommentar.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078