23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Hans Fölsgaard AB får en ny logotyp och befäster varumärkesidentiteten

Teknikföretaget, som kunde fira 100-årsjubileum förra året, samlar verksamhetens visuella identitet och varumärke efter ett antal år av massiv tillväxt.

Tillväxt över branscher och nationsgränser har resulterat i att Hans Fölsgaard nu består av ett antal avdelningar, var och en med sin egen visuella identitet. I linje med implementeringen av ett mycket brett utbud av produkter och tjänster kan företaget betraktas som en totalleverantör inom elteknikområdet. 
För att visa bredden och stödja identiteten som TeknikPartner, introducerar företaget en ny logotyp och gemensam varumärkesidentitet i alla länder som företaget verkar i. Logotypen och varumärket är anpassade så att kunderna bättre kan känna igen Følsgaard som ett enhetligt företag med många tekniska kompetens under ett tak. 

Fölsgaards CEO Bent Madsen berättar om det nya varumärket: 

”I samband med vårt senaste strategiarbete har vi genomfört ett stort antal kundintervjuer och undersökningar och konstaterat att väldigt få kunder har tillräcklig kunskap om vad vi som företag kan erbjuda. Det, liksom behovet av att samla vårt företag under ett namn och varumärke oavsett geografisk plats, har varit anledningen till att förnya vår varumärkesidentitet. Vi kan göra så mycket, men vi måste bli mycket bättre på att berätta det för våra kunder.” 

Med den nya hemsidan och den nya logotypen blir det lättare för kunderna att få en överblick över den breda portföljen av produkter och tjänster Fölsgaard erbjuder. 

Förutom vår nya visuella identitet har ingenting förändrats. Vårt sanna DNA handlar fortfarande om att vara entreprenörer med stor teknisk expertis och vi är fortfarande en grupp dedikerade människor som arbetar passionerat och lösningsorienterat med våra kunders utmaningar varje dag. 

Se mer på www.folsgaard.com

Hans Fölsgaard AB
Sjöängsvägen 17
192 72 Sollentuna
Sollentuna kommun
Sverige
VAT nummer: SE556572164301
P nummer: 1008693761

Kontaktperson

Henrik Björk
Sales Manager - Telecom
+46 10 601 59 92 heb@folsgaard.com

Sänd till en kollega

0.047