23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

SANY Northern Europe stärker maskinflottan & sitt lager av reservdelar!

Efter att ha mottagit leveranser av såväl maskiner som reservdelar blickar vi nu framåt för att fortsätta arbetet i Norden.

Vi på SANY Northern Europe fortsätter expandera vår flotta av maskiner på vårt kontor i Järfälla och kan gladeligen dela med oss av vilka modeller som har anlänt till vårt kontor den senaste månaden.

Våra nya maskiner

De modeller som har tillkommit är modellerna SY26U, SY75C samt SY35U på 2,7 ton respektive 3,6 ton. Jämförelsevis två mindre modeller men likaså kraftfulla och smidiga passande mindre projekt alternativt när det är ont om utrymme. 
Dessutom har även ett exemplar av SY75C, den på 7,3 ton, tillkommit. Perfekt för den som kräver lite mer prestanda men inte behöver hantera alltför stora åtaganden.
Utöver dessa har två SY215C grävmaskiner på 21,5 ton anlänt. Dessa två maskiner faller under vår mellanstorlek sett till vår portfolio men deras robusta design, följsamma körning samt kraftfulla förmåga lämpar dem väl även för de mer krävande projekten.

För dessa grävmaskiner väntas nu en ut- samt invändig service för att göra dem redo för den nordiska marknaden av tunga maskiner.

Parallellt med dessa nyanlända maskiner har vi gjort betydande investeringar i vårt reservdelslager. Vårt lager är nu fyllt med ett omfattande urval av reservdelar som säkerställer att underhåll och reparationer kan utföras snabbt och smidigt av oss och våra återförsäljare. Vårt lager av reservdelar ska agera nav för den nordiska marknaden för att säkerställa att byggprocesserna runtom Norden fortsätter sömlöst.

Stort lager av reservdelar

När vi välkomnar dessa tillskott till vår flotta samt stärker vårt lager av reservdelar, är SANY Northern Europe redo för en framtid med fortsatt tillväxt och framgång. Med ett stadigt fokus på kvalitet, innovation och kundnöjdhet är vi väl förberedda för att leda vägen när det gäller att tillhandahålla förstklassiga lösningar för anläggningsutrustning över hela norra Europa.

Utöver dessa maskiner innehar SANY en omfattande portfolio av maskiner utformade för att möta de olika behoven inom bygg- och entreprenadindustrin. Vi erbjuder robusta grävmaskiner, världsledande betongpumpar & blandare som säkerställer effektiv blandning, kranar i flertalet olika modeller och med differentiell kapacitet vilket möjliggör ansträngslösa lyftoperationer i olika miljöer. Dessutom är våra hjullastare konstruerade för en uppsjö av uppgifter inom såväl gruvnäring och stenbrott som byggarbetsplatser. Utöver detta erbjuder vi även maskiner för hamnlogistik. Våra containerhanterare, teleskoplastare & reach stackers är skräddarsydda utifrån de kraven som ställs på modern hamnverksamhet.

Nu blickar vi mot framtiden

Under de kommande månaderna ser vi ivrigt fram emot att visa upp kapaciteten hos våra nya grävmaskiner och stödja våra uppskattade kunder i deras konstruktionsarbete. Tillsammans går vi framåt mot en effektivare, snabbare och tryggare utveckling inom Norden.

PS. Ni har väl inte missat förra veckans artikelserie samt reportage om oss och våra ambitioner?
Följ länken för att komma till reportaget: https://www.entreprenad.com/article/view/1052981/kaxigt_mal_nar_sany_satsar_i_sverige 

SANY Northern Europe
Kaminvägen 15
176 77 Järfälla
Järfälla kommun
Sverige
VAT nummer: SE5594272717

Kontaktperson

WY

Sänd till en kollega

0.047