23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

25 års hårt arbete lönar sig: Per Svalby ny Bultchef på AMAS

Efter 25 år av dedikerad tjänst hos AMAS, är det med stor glädje vi tillkännager att Per Svalby har utnämnts till företagets första "Bultchef". Denna unika position reflekterar inte bara Per:s outtröttliga engagemang och expertis, utan också vår uppskattning för hans betydande bidrag till företagets framgångar.

Vi är glada att tillkännage att Per Svalby, efter 25 års framstående tjänst, har utnämnts till vår allra första "Bultchef" på AMAS. I denna nyinrättade och högst viktiga position kommer Per att ha det övergripande ansvaret för alla bultar, muttrar och brickor inom hela företaget.

Som Bultchef kommer Per att:

  • Övervaka den strategiska distributionen av bultar, säkerställa att varje avdelning har exakt rätt antal och storlek för deras dagliga behov.
  • Utveckla innovativa bult- och mutterlösningar för att förbättra effektiviteten i alla avdelningar.
  • Leda en årlig inventering av alla bultar, muttrar och brickor för att säkerställa maximal effektivitet och minimal slöseri.
  • Arrangera kvartalsvisa "Bult-och-Mutter-Mingel" för att öka medvetenheten om vikten av dessa små, men kritiska, komponenter i vår dagliga verksamhet.

Vi ser fram emot Per:s ledarskap i denna roll och är säkra på att hans bidrag kommer att stärka företaget, bokstavligen bult för bult. Vi är stolta över att fira hans 25 år av engagemang och ser fram emot många fler år av hans innovativa idéer.

"Det handlar inte bara om bultar och muttrar; det handlar om att hålla ihop allting," säger Per Svalby. "Jag är redo att dra åt varje bult och se till att varje mutter är på sin plats."

Vill ni gratulera Per Svalby för 25 år på AMAS eller till den nya tjänsten, skicka ett sms till honom på 070 533 55 51

AMAS Svenska AB
Gustaf Daléns gata 7
749 47 Enköping
Enköpings kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562933688

Sänd till en kollega

0.031