23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Kan någon slå uppfinnarens rekord på 1 minut och 45 sekunder?

I en demonstration visar Matt Lloyd, uppfinnaren bakom Rotastar siktskopan, hur han byter en axel på bara 1 minut och 45 sekunder. Denna demonstration understryker vikten av att användare enkelt ska kunna utföra underhåll på sina siktskopor, vilket är avgörande för att öka effektiviteten och minska driftstopp.

Effektivitet i varje detalj

Rotastar siktskopan är känd för sin effektivitet på arbetsplatser, tack vare dess unika ovala form som effektivt kan hantera även blöta material. Men det är inte bara i användningen som Rotastar siktskopa utmärker sig. En central del av dess design är också den enkla underhållsprocessen, som sparar värdefull tid och minskar driftstopp.

Rekordbrytande underhåll

I en video demonstrerar uppfinnaren Matt Lloyd själv hur enkelt och snabbt det går att byta de roterande axlarna – en process som tar mindre än två minuter att genomföra. Videon är inte bara en visning av effektivitet, den är en utmaning till branschen.

Se videon längst ner i artikeln där Matt Lloyd sätter nytt rekord i snabbt och effektivt underhåll.

Vikten av tid och kostnadseffektivitet

I bygg- och anläggningsbranschen, där varje minut räknas, kan snabbt och enkelt underhåll vara skillnaden mellan vinst och förlust. Att minska tiden för underhåll bidrar inte bara till kortare driftstopp utan också till långsiktigt lägre kostnader, vilket gör investeringen i en Rotastar siktskopa till ett smart affärsbeslut.

Tjäna mer på varje skoptag

Upptäck Rotastar™ siktskopa – din lösning för att maximera utvinningen och effektiviteten. Med förmågan att hantera upp till 126 m³/timme och sin unika design som klarar allt från blött till kletigt material, sätter Rotastar™ standarden. Dess ovalformade valsar och finurliga siktstjärnor producerar oöverträffad kvalitet på jordmassor för varje projekt. Enkelt, effektivt och för alla typer av material.

Klicka [här] för att begära en offert eller boka en demonstration.

AMAS Svenska AB
Gustaf Daléns gata 7
749 47 Enköping
Enköpings kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562933688

Kontaktperson

FE

Sänd till en kollega

0.047