23948sdkhjf

Snyggbyggen och jävlar anamma på veckans lista!

En modig entreprenör, en kreativ maskinförare, en anklagad maskinuthyrare och en beslutsam företagsledare trängs i toppen! Men vad klickades allra mest under veckan som gick? Svaret finns här!

1: Allra mest läst den här veckan är historien om den lilla entreprenören som stod på sig när det gick åt pipan. Conny Fransson gav aldrig upp, han gjorde rätt, han sökte hjälp men i slutänden blev det ändå en svidande förlust. Han berättar – för att varna andra.

REPORTAGE: ”Det här blev slutet för mitt företag”

2: Vad gör man när marknaden sviker? Umeå Entreprenad följde med neråt när bostadsmarknaden började bråka men klättrade upp igen. Artikeln om hur de bar sig åt landar på veckans andra plats!

REPORTAGE: Umeå Entreprenad lyfte blicken när det började blåsa kallt

3: Pontus Nordfjells maskin är mycket mer än bara snygg (men snygg är den!). Vi träffade honom utanför Övik och reportaget om lastaren med det lila extra blev veckans trea!

REPORTAGE: Både nytta och nöje när förarna får fria händer

4: En omfattande penningtvättshärva har rullats upp i Norrbotten, bland de utpekade finns en uthyrare, artikeln tränger sig in på veckans fjärdeplats!

Maskinuthyrare i stort blåsväder – häktning i Luleå

5: Conny Fransson dyker upp på femte plats också – i den här artikeln berättar han vad som hände på det där bygget 2017, det som blev startskottet till de händelser som inte fick sitt slut förrän vintern 2023.

Vad hände i Östergötland 2017?

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062