23948sdkhjf

Projektledaren: Göteborgsmässa kan återvända 2018

Besöksrekord och positiva tongångar. Entreprenad Live i Göteborg nådde nya höjder och kan nu återvända tidigare än väntat, avslöjar arrangören.
Solen sken, stämningen var på topp och det kom över 10 000 besökare till maskinfesten på Stora Holm, Göteborg, för årets upplaga av Entreprenad Live 8-10 september.

Arrangörerna kunde därmed konstatera ett nytt besöksrekord.

– Förhoppningen var att slå 8000, vilket vi gjorde med råge, säger projektledaren Hans-Erik Kristensson, som också summerar ett lyckat evenemang i flera avseenden.

– Som arrangör är du nöjd om besökarna, utställarna och personalen är belåtna. Och med tanke på den respons vi fått – ja då måste vi vara nöjda, fortsätter han.

Komprimerat område
I år hade arrangören satsat extra mycket på att komprimera mässområdet.

Från entrén till montern längst ut på området var det endast 250 meter och besökarna fick också hjälp av skyltar, "gatupratare", som visade vägen till utställarna.

– Det gjorde det ännu lättare att navigera och såg till att du inte missade någon favoritleverantör, säger Hans-Erik Kristensson, som inte får någon längre tids vila efter de intensiva mässdagarna.

– Arbetet med nästa års mässa i Stockholm är redan i full gång.

Vill nyttja expansiv Göteborgsregion
2017 års Entreprenad Live kommer att arrangeras 24-26 augusti på Airport City Stockholm. Samtidigt avslöjar Hans-Erik Kristensson att mässan troligtvis återvänder tidigare än väntat till Göteborg.

– Vi varvar ju mässorna mellan Stockholm, Göteborg och Malmö. Så egentligen ska vi vara i Malmö 2018. Men det är så enormt många stora byggprojekt i Göteborgsregionen kommande åren, så det troliga är att vi förlägger 2018 års mässa där i stället. Det blir för lång tid emellan Göteborgsmässorna annars.



Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.064