23948sdkhjf

Ramirent lägger ner verksamhet i Härnösand

Orsaken är flera år av dålig lönsamhet. Området kommer nu täckas av Sundsvall.
Ramirent har valt att lägga ner sin verksamhet i Härnösand. Fram till den sista september kommer verksamheten att vara igång. Därefter kommer staden att täckas från Sundsvall. Tre anställda berörs av nedläggningen. Alla erbjöds att nya tjänster i Sundsvall, men bara en valde att ta det.

– I grund och botten handlar det om att vi under flera års tid har haft dålig lönsamhet på den orten, samtidigt gör närheten till Sundsvall att vi tror att vi kan hantera den marknaden på ett ganska bra sätt, säger Ramirents regionchef Nord, Anders Djupenström.

Hur påverkar det era möjligheter att konkurrera i Härnösand?
– Det är klart att man har en större förutsättning att komma åt den lokala marknaden när man finns på orten. Det är det ingen tvekan om. jag ser väl mer att vi kanske kan leverera till några trogna kunder och vara med och offerera på eventuella projekt.

Innebär det här en större satsning på Sundsvall nu?
Vi har satsat i Sundsvall en längre tid. Det är ju en stark tillväxtstad där det händer mycket. Och vi vill ju såklart fånga upp så mycket som möjligt där, men vi har många andra orter också som ser liknande ut.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094