23948sdkhjf

RAMIRENT

Rekordorder för Bobcat i Sverige

Bobcats svenska verksamhet har på kort tid tagit hem order på sammanlagt cirka 100 maskiner från de två rentalbolagen Ramirent och Renta. Ordern från Ramirent beskrivs som den hittills största enskilda leveransen från Bobcat i Sverige.

Gynnsam vind i Ramirents segel

– Vi får både fler och större uppdrag inom vindkraften och trenden är mycket positiv. Även nu under coronapandemin snurrar hjulen på, säger Poul Skehammar, ansvarig för nyckelkunder på Ramirent.

Ramirent renodlar liftverksamheten

Ramirent renodlar sin liftverksamhet och har ambitionen att innan årets slut kunna erbjuda 5 800 liftar spridda över ungefär tio liftcenter runt om i Sverige.

Klart med vd för ”nya” Ramirent

Byggbranschens effektivitet sågas av rentaljätte

Loxam tar över Ramirent

Det står nu klart att Loxam fullföljer förvärvet av Ramirent och bildar därmed Europas största rentalföretag med en omsättning på cirka 2,2 miljarder euro.

Ramirent får köpa Stavdal

Loxam vill ta över Ramirent

Den franska rentalgiganten Loxam är beredd att ge motsvarande tio miljarder kronor för Ramirent. Budet är dock villkorat av ett ja från aktieägare som representerar minst 90 procent av det totala aktiekapitalet.

Arlandastad nästa för Ramirent

Ramirent öppnar ett kundcenter i Arlandastad. Avsikten är att säkra sin position som bland annat maskinuthyrare i ett av de snabbast växande områdena i Sverige – flygplatsstaden Airport City Stockholm.

Ramirent öppnar i Bromma

Efter tio års sökande efter lämpliga lokaler kan Ramirent 6 maj äntligen slå upp portarna till ett kundcenter i Bromma.

Sveab i avtal med rentalföretag

Bauma 2019
Ramirent nappar på Husqvarnas molntjänst

Hopslagna maskinuthyrare skapar europeisk gigant

Ramirent förvärvar Stavdal, vilket bland annat innebär kraftigt förstärkta marknadspositioner i Göteborg, Stockholm och Oslo. Förhoppningen är att affären ska kunna slutföras under årets tredje kvartal efter godkännande av konkurrensmyndigheterna.

Ramirent levererar till NCC

Nytt stort avtal för Ramirent

Har förnyat ramavtalet med NCC.

Ramirent lägger ner verksamhet i Härnösand

Orsaken är flera år av dålig lönsamhet. Området kommer nu täckas av Sundsvall.

Sänd till en kollega

0.047