23948sdkhjf

Löften, pengar och kluriga uppdrag på veckans lista!

Skanska, Trafikverket, Fiskarheden, Blinto, Maskinexpo, Grefs, LimaJohan och NRC Group flög högst i veckan! Men vad klickades allra mest på entreprenad.com? Svaret finns här!

1: Kranbil såld för rekordsumma. Den 30 januari avslutades auktionen hos onlineauktionsaktören Blinto för en Scania kranbil från 2020 med trailer. Bilen gick för 6 miljoner kronor, vilket är Blintos högsta slutpris genom tiderna.

Kranbil såld för rekordsumma

2: Maskinexpo 2023 ställs in. Maskinexpo gick senast 2019, 2021 ställdes mässan in på grund av pandemin och nu ställs även 2023 års upplaga in.– Det är jättetråkigt att behöva lämna det här beskedet.

Maskinexpo 2023 ställs in

3: Nytt entreprenadbolag stärker i Dalarna. Fiskarheden går samman med Grefs och LimaJohan i ett gemensamt entreprenadbolag och stärker det lokala entreprenaderbjudandet i Dalarna.

Nytt entreprenadbolag stärker i Dalarna

4: REPORTAGE: Nöten Skanska måste knäcka vid Slussen. Det går inte att köra sitt eget race när Skanska bygger vid Slussen. ”Det är väldigt komplext arbete som dessutom utförs i ett myller av civilister”.

REPORTAGE: Nöten Skanska måste knäcka vid Slussen

5: Trafikverket: "vi lovar att bli en bättre beställare". Under Stora Infradagen nyligen lovade generaldirektör Roberto Maiorana att de ska bli en bättre beställare med förbättrad tydlighet i myndighetens förfrågningsunderlag och ME:s vd krävde biobränsle för tunga näringar.

Trafikverket: "vi lovar att bli en bättre beställare"

6: Stort uppdrag för NRC Group. NRC Group har kammat hem ett kontrakt värt 117 miljoner kronor. ”Det är ett viktigt projekt för NRC Group, och i en region som vi trivs att arbeta i”.

Stort uppdrag för NRC Group

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11