23948sdkhjf

Klarspråk och storlanseringar på veckans lista!

Byggnads, Delvator, Steelwrist och Veidekke slajdar in i topp! Men vad klickades allra mest under veckan som gick? Svaret finns här!

1: På första plats hittar vi svenska Steelwrist, som drog till Tyskland i veckan. I Hamburg lättade man på förlåten till både det ena, det andra, det tredje och så vidare, faktum är att företaget betecknade lanseringen som deras mest innovativa någonsin.

Steelwrist slår på stort

2: På andra plats hittar vi en stor intervju med Veidekkes kommersiella direktör Lennart Weiss, och han talade verkligen klarspråk både om krisen, branschen och tänkbara lösningar.

"Gapet till en fungerande kalkyl har blivit enormt"

3: Byggnads ordförande Johan Lindholm skräder inte heller orden, vilket man kan läsa i artikeln som hamnade på veckans tredje plats.

"Det gäller att lägga prestigen åt sidan och bete sig som vuxna"

4: Steelwrist dyker upp även på fjärdeplats, här i artikeln om den nya generationen tiltrotatorer som enligt tillverkaren är fullpackad med användbara finesser.

Smidigt, skyddat och säkert lovar Steelwrist

5: Veckans femma är Delvator, som rekryterat en erfaren och arbetssugen säljare – Thomas Magnusson får en nyckelroll för företagets verksamhet i västra Sverige.

Han återvänder till entreprenadbranschen

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125