23948sdkhjf

Svårslagna höjder och kluriga fall på veckans lista!

Arctic Infra, Avicii Arena, NKR, NCC, Ronnie Widmark på Viridi Jurist och vår egen modiga layoutare samsas i toppen denna gång! Bara en kan dock vara mest klickad och vilken det var kan ni se här!

1: "Det är en komplex arbetsplats med mycket aktivitet, det krävs noggrann samordning när vi ska samsas på så liten yta."

REPORTAGE:  Hårda bud när det ska tungrivas inne i Globen

2: "Jag var duktig på det jag gjorde, nu har jag börjat om från början men jag har fortfarande drivet och hade jag inte testat hade jag ångrat mig för evigt. "

REPORTAGE: ”Det är verkligen en lycka att sätta sig i en maskin!”

3: "Som gammal entreprenör vet jag hur det är när beställarna för diskussioner om vad som ”borde ingå” eller att ”berg finns överallt – det borde du ha koll på”."

REPORTAGE: Entreprenören som blev jurist

4: " Utan en reservation kan man som entreprenör förlora rätten till det tillkommande momentet. Men händer det i en kommersiell entreprenad och trappan inte finns med i handlingarna handlar det i stället om ett likställt arbete – som man i normalfallet ska ha extra betalt för."

Hur undviker man fallgroparna? Juristen förklarar!

5: "Vi har sedan starten 2019 arbetat med energisektorn, främst med vindkraftsgrundläggning, så det är roligt att bredda repertoaren med fler markarbeten för kraftledningar. Ett område med otroligt stor potential.”

Arctic Infra breddar sig

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063