23948sdkhjf

Priser, kriser, besvikelser och glada miner på veckans lista!

Byggnads, Rototilt, SMA Minerals, Euroroc, och Bellman Group lyser upp veckans topplista! Men vad klickades allra mest under veckan som gick? Svaret finns här!

1: ” Vi har under kvartalet fortsatt att investera i vår digitala infrastruktur och i hållbara lösningar. Detta är en del av vår strategi att stärka vår position på marknaden och att bidra till en mer hållbar entreprenadbransch”. Det säger vd Magnus Persson efter Bellman Groups senaste rapport.

Bellman Group visar stark tillväxt i Q1

2: Ett stockholmsföretag med 34 anställda har gått i konkurs.

Anläggningsföretag med 34 anställda i konkurs

3: ”Det är verkligen på tiden att saker börjar hända. ” Det säger Johan Lindholm, förbundsordförande på Byggnads som var en av de nyckelaktörer som bjöds in när infrastrukturminister Andreas Carlson samlade branschen till ett krismöte.

Akut krismöte angående byggkrisen: Byggnads kräver handling från regeringen

4: ”Användardesign stod i första rummet för oss när vi började projektet att ta fram egna joysticks, så dessa utmärkelser är ytterligare ett bevis på att vi är på rätt spår”. Det säger Caroline Jonsson, produktchef på Rototilt, som haft en bra vecka.

Rototilt vinner dubbelt

5: ”Vi är väldigt besvikna och förvånade över domen,” Det säger Svante Fielding, koncernchef för SMA Mineral, som stött på patrull i Gåsgruvan.

Gruvan tvingas stänga

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.344