23948sdkhjf

Veidekke förnyar avtal med rentalföretag

Veidekke har förlängt sina samarbetsavtal med Ramirent och Cramo som blir de två huvudleverantörerna av maskiner och utrustning i ytterligare minst tre år. De nya avtalen började gälla 1 oktober.

– Nu kan vi fortsätta att arbeta med viktiga frågor som gör våra arbetsplatser säkrare, mer hållbara och mer jämställda. Avtalet på tre år skapar bra förutsättningar att långsiktigt och gemensamt kunna möta dessa mål. Samarbete och gemensam utveckling kommer att vara avgörande för hur vi klarar denna omställning, säger Niclas Svanqvist, ansvarig för nyckelkunder på Cramo AB.

Enligt Lars Ölvestål, nyckelkundsansvarig på Ramirent, är Veidekke en av företagets absolut största kunder.

– Ramirents roll som huvudleverantör ligger helt i linje med vår strategi att leverera mer än maskiner. Med en bred maskinpark, ett stort tjänsteutbud och välutvecklade säkerhetsrutiner, har vi en gedigen kompetens när det gäller att hitta de mest effektiva, hållbara och säkra lösningarna för våra kunder. Vi ser fram emot att tillsammans med Veidekke jobba för mer säkra och i alla delar mer hållbara arbetsplatser, säger Lars Ölvestål.

Veidekke är Skandinaviens fjärde största bygg- och anläggningsföretag och inte minst stora på sin norska hemmamarknad där företaget bland annat tecknade ett avtal med Cramo AS tidigare i år.

– Att vi har avtal i både Sverige och Norge ger bra förutsättningar för att fördjupa samarbetet ytterligare, och en möjlighet att driva viktiga frågor ur ett nordiskt perspektiv, säger Cramo AB:s vd, Henrik Norrbom.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078