23948sdkhjf

RENTAL

Kanonadavtal för Renta

Lund nästa för Renta

Renta etablerar i Uddevalla

Finska Renta fortsätter sin expansion i Sverige. Den nya depån i Uddevalla är den nionde etableringen för året och den 34:e totalt.

Loxam tar över Ramirent

Det står nu klart att Loxam fullföljer förvärvet av Ramirent och bildar därmed Europas största rentalföretag med en omsättning på cirka 2,2 miljarder euro.

Ramirent får köpa Stavdal

Bauma 2019
Hitachi storsatsar på uthyrning

Hitachis satsar nu rejält på rentalverksamhet i stora delar av Europa. Den stora lanseringen gjordes på vårens Bauma då hyresflottan omfattade cirka 350 maskiner. Ambitionen är att skjuta till ytterligare 500 maskiner i år och lika många 2020.

Stavdal vill minska klimatpåverkan

Ökad användning av elektricitet är en av de viktigaste pusselbitarna när Stavdal nu höjer ambitionen att begränsa miljöutsläppen. I satsningen ingår bland annat fler eldrivna liftar samt ökad användning av miljöanpassad elektricitet i lokalerna.

Ramirent öppnar i Bromma

Efter tio års sökande efter lämpliga lokaler kan Ramirent 6 maj äntligen slå upp portarna till ett kundcenter i Bromma.

Cramochefer utbildas i arbetsmiljö

Samtliga chefer och skyddsombud i Cramo ska under året genomgå en tvådagarsutbildning inom arbetsmiljö. Målet är att bidra till trygga arbetsplatser för medarbetare och kunder.

Namnskifte på sydsvenska uthyrningsdepåer

Med start i dag, 1 april, ersätts de inarbetade varumärkena Stål & Hyrmaskiner och Dennis Maskinuthyrning med koncernnamnet Renta.

Reportage
Bra fart för uthyrare

"Vårt mål är att växa med 25 procent  per år".

Sänd till en kollega

0.094