23948sdkhjf

Farligt, expansivt och tufft på veckans lista!

Hamm, Arbetsmiljöverket, Infrea, Svevia, Arbetsförmedlingen, Polismyndigheten, Norrmaskiner, Maskinentreprenörerna, Kronofogden, Wirtgen Group och IF Metall flockas i topp! Men vad klickades allra mest under veckan som gick? Svaret finns här!

1: – Det har varit tuffa men bra förhandlingar med IF Metall, säger Claes Arenander, förhandlingschef på Maskinentreprenörerna.

Parterna eniga om nytt gruvavtal

2: – Vi gör detta för att få bättre täckning i Norra Sverige där marknaden är expansiv och Norrmaskiner är också med i John Deere familjen, förklarar Wirtgen Swedens vd Mattias Johansson. 

Hamm har hittat ett nytt svenskt hem

3: – Vi vill erbjuda våra kunder tjänster inom linjemålning med minskat klimatavtryck. I dessa fordon drivs smältgrytan och blandaren för linjemarkeringsfärgen med el från ett batteri, säger Martin Rydell, arbetschef för Vägmarkering.

Svevia investerar i väglinjemålning med solcellslösning

4: – Vi är glada att från och med idag välkomna Scandinavian Roadconstruction och dess medarbetare till Infrea, säger Charlotte Bergman, tillförordnad vd och koncernchef för Infrea.

Infrea förvärvar Scandinavian Roadconstruction

5: – Vi ser tyvärr för många byggnadsarbetare som jobbar på hög höjd utan, eller med bristfälligt, fallskydd, säger Helen Magnusson, enhetschef på Arbetsmiljöverkets avdelning för myndighetsgemensam kontroll.

Arbetsplatsinspektioner avslöjar allvarliga säkerhetsbrister

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078