23948sdkhjf

Brottslighet och möjlighet på veckans lista!

KH Maskin, Peab, Byggföretagen, Volvo CE, Scania, Swecon och Maskinera trängs i toppen! Men vad klickades allra mest under veckan som gick? Svaret finns här!

1: ”Jag tror att vi kommer att ha stor nytta av vår tidigare erfarenhet från liknande projekt och vi ser fram emot att starta arbetena på platsen”. Det säger Ioannis Strantzalis, biträdande produktchef på Peab.

Peab bygger testbana för 730 miljoner

2: ”Det har ju gått superbra! Det har varit ett jätteroligt samarbete med Maskinera och det är kul att få göra något helt nytt och sälja helt nya produkter utan reservationspris!” Det säger KH Maskins vd Tony Ferm.

Ovanlig auktion gav mersmak

3: ” Vi kan nu möta våra kunders behov av större utsläppsfria maskiner och samtidigt fortsätta vårt gemensamma arbete att driva förändring och elektrifiering i vår bransch”. Det säger Fredrik Askling, produktchef för elektromobilitet på Swecon.

Europa nästa för Volvos större batterigrävare

4:” Vad gör det återkommande brottsligheten med tilliten till samhälle och rättsväsende? Kostnaderna för våra medlemsföretag är både ekonomiska och demokratiska.” Det säger Tanja Rasmusson, näringspolitisk chef på Byggföretagen.

”Vi ser det som en varningssignal”

5: ”Det är roligt och utvecklande att jobba som servicetekniker på Swecon. Sådant smittar av sig. Och vi har alltid plats för fler engagerade och kompetenta medarbetare.” Det säger Magnus Dahlberg, affärschef för service och reservdelar på Swecon.

Swecons servicemarknadschef summerar sitt första år

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078