23948sdkhjf

Fusk, skämskudde, hyvelkungar och jordskred på veckans lista!

Byggföretagen, Intermat, Byggnads, Rådet för Byggkompetens, Svensk Byggtjänst, Develon, Byggherrarna, Byggcheferna, Håll Nollan, Peab och vi själva finns med på topplistan denna gång. Men vad klickades allra mest under veckan som gick? Svaret finns här!

1: Hyvlar också vad ni har läst om Tommy Eriksson och hans äventyr i de norrländska skogarna! Första plats på veckans lista!

REPORTAGE: 75 000 timmar senare – Tommy valde rätt!

2: Näst mest läst av allt denna vecka blev artikeln med ett jobbigt innehåll - den där vi erkänner att vi gjort FEL och att vi SKÄMS. Vi gör som tur är inte fel sååå ofta, men när man klantat sig är det ju bara att erkänna, lägga sig platt, be om ursäkt, bryta ihop och gå vidare. Nu är det gjort och vi glädjer oss åt i alla fall åt att vi nått ut med rättelsen till MÅNGA! Ny dag, nya tag!

Hur klantigt som helst – nu skäms vi

3: Develon laddar för Intermat på tredje plats – enligt företaget blir det både spejsat, kompakt, digitalt och elektriskt!

INTERMAT: Develon på egna ben

4: Alla vill ha en sund, säker och attraktiv byggbransch. Nu har en rad parter slagit sina kloka huvuden ihop för att implementera och permanenta en standard som ska leda till just det, och artikeln som förklarar hur landar på veckans fjärdeplats.

"De som försöker fuska ska inte göra sig besvär i vår bransch"

5: På femteplats hittar vi Peab som har fått ett rejält uppdrag – att säkerställa stabiliteten och återuppbygga flera vägar och ledningar, till och med en å ingår när företaget ska återställa det som det stora jordskredet ställde till med i höstas.

Efter jordskredet: Peab återställer marken

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063