23948sdkhjf

Bredd och spets lockade nya bossen

Svevia division Anläggning region Stockholm har en ny chef.

Matias Gretzer tillträdde sin post redan i somras och enligt Svevia är rekryteringen är ett led i företagets arbete med att utveckla anläggningsverksamheten i regionen.

Mattias Gretzer har bred erfarenhet från anläggningsverksamhet. Hans gedigna erfarenhet och goda ledarskapsegenskaper ger oss de bästa förutsättningarna att fortsätta utveckla Svevias anläggningsverksamhet inom Stockholmsregionen, säger Per Höglund, chef för Division Anläggning i Svevia, i ett pressmeddelande.

Mattias Gretzer, som har en civilingenjörsexamen inom väg- och vatten från KTH, har tidigare arbetat som affärschef i BTH Bygg, han har också haft flera chefsjobb på Skanska.

Jag ser fram emot att lära känna alla medarbetare i region Stockholm. Det som lockade mig med Svevia är dels företagets unika bredd, dels företagets specialisering. Vår bredd där vi kan erbjuda kunden hela värdekedjan, vilket få eller inte ens någon av våra konkurrenter kan slå. Vår specialisering där vårt fokus ligger på att vara specialister på att bygga och sköta om vägar och infrastruktur, säger Mattias Gretzer i pressmeddelandet.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079