23948sdkhjf

De blir Maskinias nya återförsäljare i Värmland

Den sista pusselbiten var värmländsk och Maskinia anser sig nu ha ”komplett försäljnings- och servicetäckning i Sverige”.

Maskinia, som är svensk generalagent för både Doosan, Case och Bergmann, har skaffat sig en ny återförsäljare i Värmland: WTP Maskin AB.

– Det känns roligt att kunna presentera WTP Maskin AB, med Michael Sjögren som ny återförsäljare för våra märken i Värmlands län. Vi växer över hela Sverige och fler och fler väljer våra märken. Värmland har varit en region där vi haft en önskan om att finna en lokal representant och tack vare WTP Maskin AB, som återförsäljare, och VMS, som serviceverkstad, har vi nu en komplett organisation på plats i regionen, säger Fredrik Holmquist, vd på Maskinia, i ett pressmeddelande

WTP Maskin AB startades för elva år sedan och har sedan dess sysslat bland annat med försäljning av entreprenadmaskiner, både nytt och begagnat.

Enligt pressmeddelandet kommer serviceverksamheten fortsatt att skötas av den auktoriserade servicepartnern VMS.

– Att bli återförsäljare för Maskinia och dess märken känns som ett stort och spännande steg för oss. Tillsammans med Maskinia kommer vi att lyckas med att etablera de starka varumärkena Doosan, Case och Bergmann i Värmland. Med dessa fina maskinmärken och breda produktprogram kommer vi att kunna leverera en förstklassig maskinaffär till alla våra befintliga och nya kunder, säger Michael Sjögren, ägare av WTP Maskin AB, i pressmeddelandet.

Maskinia uppger att ambitionen har varit att bygga ut sitt nätverk för både försäljning och service och att det nu, när den nya värmländska återförsäljaren presenterats, finns en komplett försäljnings- och servicetäckning i Sverige: Maskinia har nu fem egna säljkontor, sju återförsäljare och 20 auktoriserade serviceverkstäder runt om i Sverige.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.158