23948sdkhjf

STEELWRIST

Bra ledarskap hos tiltrotatortillverkare

De svenska tiltrotatortillverkarna har nått stora framgångar med sina produkter, men företagen uppmärksammas även för sitt ledarskap. När Sweden’s Best Managed Companies utsågs fanns både Engcon och Steelwrist med bland de 18 pristagarna.

Rototilt + Steelwrist = sant

Nya Zeeland på tur för Steelwrist

Steelwrist tar språnget från Australien och tecknar ett distributionsavtal med Synergy Group för försäljning och support av Steelwrists tiltrotatorer och redskap i hela Nya Zeeland.

Steelwrist vässar i Sverige och Danmark

Entreprenad Direkt: Så ska tiltrotatorn erövra världen

Hektisk första dag på Entreprenad Live

TV-sändningar och monterspring – första dagen på Entreprenad Live blev händelserik!

Maskinexpo 2019
Steelwrist låter kunden designa egna skopor

Custom Build är ett CAD-verktyg där Steelwrist låter kunden designa sina egna unika redskap on-line, direkt från datorn eller mobilen.

Debatt: Standarder är kanonbra – alla borde ha en egen

Vårens Bauma visade att tiltrotatorer och symmetriska snabbfästen får ett allt starkare fäste internationellt. Under tiden förs i Sverige en infekterad debatt om standarder. Här går Steelwrists vd Stefan Stockhaus till angrepp mot Oilquick som han anser försöker låsa in kunderna i sin egen lösning.

Nya ägare i Steelwrist

Det svenska investmentbolaget Solix har i dag förvärvat samtliga aktier i Terratech, med de helägda dotterbolagen Steelwrist och SVAB Hydraulik.

Bauma 2019
Säkrare redskapsbyten efter transatlantiskt samarbete

Nordamerikanska Genesis, som tillverkar demoleringsutrustning för grävmaskiner, kan nu erbjuda helautomatiska fästessystem direkt från fabrik tack vare ett strategiskt samarbete med Steelwrist.

Bauma 2019
Bättre koppling med fler poler

Bauma 2019
Maskinen tar över identifiering av redskap

Redskapsigenkänning är ett av de ord som kommer att möta besökarna i Steelwrists monter på Bauma. Det är dags att introducera Tool Recognition, företagets system för redskapshantering.

Bauma 2019
Snabbfästen med sikte på Tyskland

Ny på jobbet
Från motorsåg till tiltrotator

Joakim Berglund börjar sin tjänst som Sverigechef. Han ska hjälpa företaget att ta marknadsandelar, samtidigt som växtvärken ska undvikas.

Steelwrist ökar takten i England och Sydkorea

Sänd till en kollega

0.094